Internetmarketing en websites voor MKB Noord-Nederland   |   Direct contact? Bel 06 – 106 34 377

Hoe werkt het?

SiteBundel is een bundeling van een krachtige website en resultaatgedreven online marketing. Hoe werkt dit precies?

1. Website

Tijdens een gratis intakegesprek nemen we de wensen en mogelijkheden door. Klikt het van beide kanten? Dan stippelen we een online strategie voor je uit. Vervolgens starten we met de bouw van een nieuwe professionele en responsive website. Hiervoor brengen we geen kosten in rekening, het is onze investering in jou! Om misbruik te voorkomen, hanteren we alleen een borg.

2. Promotie

Nadat de website is gelanceerd, starten we met het doorlopend promoten ervan. Bijvoorbeeld via Google Ads en zoekmachine optimalisatie. Je raadt het al: de opzetkosten, onderhoudskosten en het reclamebudget nemen we voor onze rekening.

3. Resultaten

Meten is weten. Daarom meten we via Google Analytics nauwkeurig het verkeer dat jouw website bezoekt. Aan de hand van deze metingen wordt inzichtelijk hoeveel contactmomenten de website heeft opgeleverd. Denk daarbij aan telefoontjes en ingevulde webformulieren. Vervolgens brengen we maandelijks alléén een vooraf afgesproken tarief in rekening per contactmoment. Alles kosten zijn daarbij inbegrepen.

Kost dat?

Benieuwd naar onze all-in tarieven? Vul het formulier in en ontvang snel een offerte:

GRATIS SITECHECK ONTVANGEN?

We controleren je website en geven gratis advies!